Marianne Kuusk,

Sellel aastal ei olnud võimalik eriolukorra tõttu korraldada traditsioonilist Jüriöö jooksu ümber Surju järve, kuid toredad mõtted tulevad ka kriisi ajal. Kilingi-Nõmme klubi juhataja pakkus välja joosta virtuaalselt. Igaüks jooksis, kõndis või sõitis rattaga vabalt valitud ajal ning rajal ja salvestas trajektoori nutiseadmesse. Osavõtt üllatas positiivselt. Oma tulemuse saatsid 63 inimest. Noorim oli aasta ja kahe kuune Voldemar, kes koos emaga läbis Kõveri matkaraja. Sportlik perekond Kaljur Leipste külast leidis võimaluse läbi viia traditsiooniline teatevõistlus nutikalt, kasutades teatepulgana telefoni. Kokku joosti, kõnniti või sõideti rattaga 372 kilomeetrit. Kõik tublid osavõtjad on väärt esikohta ja suurt aplausi, aitäh teile. Loosiratas random.org loosis välja 12 auhinnasaajat. 

Kilingi-Nõmme Spordihoone jõusaali kuukaarti võitis Merle Rallmann

Kilingi-Nõmme Klubi kinopiletid kahele võitsid Merlyn Tähemaa ja Kaarel Edgar Sarapuu. Pääsme kahele Kilingi-Nõmme Klubi korraldatud sündmusele võitis Raili Lilleleht

Saarde Vallavalitsuse meenekoti, termostassi, helkuri, pastaka ja mälupulga võitsid Romet Kaljur ja Annika Aldoja

Surju Spordiklubi poolt Coop Eesti 10.-€ kinkekaarti võitsid Gerda Paukson, Eiko Tammist, Evi Lapp, Ave Kartau, Helen Viinamäe ja Kuro Link. 

Jaga sõbraga!
KategooriaTervisesport
Sildid
Kirjuta kommentaar:

*

Sinu email aadressi ei avaldata.

Logo_footer   
     © 2016 Saarde vald           Sisukord

Website by Altex