Reedel, 8. septembril toimus Kilingi-Nõmme staadionil 2. koolispordi päev, mille raames selgitati esmakordselt Saarde atleedid poiste ja tüdrukute E, D ja C vanuseklassis. Tegemist oli Saarde Atleet 2017 teise osavõistlusega. Esimene osavõistlus, Kilingi-Nõmme triatlon, toimus juuli viimasel pühapäeval. Iga vanuseklassi atleedile on kiviraidur Morsk kujundatud rändkarikas ja Sportlandi kinkekaart, mis võimaldab poest valida uued spordijalanõud. Tüdrukud E (2009-2008) vanuseklassi 1. atleet on Meloore Tamm (Audentese SK). Poiste E vanuseklassis auhind jäi välja andmata. D-vanuseklassi (2007-2006) karikad võitsid Tristan Tamm (Audentese SK) ja Laura-Liis Kaljur (KiNG). C-vanuseklassi (2005-2004) atleedid on KiNG õpilased Eliise Mändmets ja Tõnis Hendrik Tallo.

Kergejõustiku mitmevõistlusel jagati medaleid 13 vanuseklassis. Kõige noorema, F-vanuseklassi laste (sünd 2010 ja hiljem) arvestuses saavutas kindla võidu Pärnu Rääma kooli õpilane Armin Pendin. TE vanuseklassi parim mitmevõistleja on Surju koolis õppiv Kaisa Varep. PE parim oli Gert Martin Muttel KiNG 2 a klassist. Temale naeratas ka loosiõnn – rulluisud SPORTLANDst. TD parim mitmevõistleja oli Iiris Kangur (KiNG) ja PD Andres Vunk (KiNG). C-vanuseklassi mitmevõistluse võidud jäid mõlemad KiNG-sse. Tüdrukute parim oli Greete-Liis Krapp ja poiste Gregor Kuru. TC vanuseklassi medalite jagamisel juhtus tehnilise apsu tõttu kahetsusväärne eksitus, mis muutis ka Saarde ATLEET 2017 paremusjärjestust. Nüüdseks on viga parandatud ja ametlikud tulemused nähtavad kodulehel , õiget värvi medalid jõuavad peagi nende omanikeni. Lisaks otsustas korraldustoimkond selles vanuseklassis välja anda täiendava peaauhinna, et ka tegelik võitja – Eliise Mändmets – saaks vääriliselt tunnustatud. Palume eksituse pärast vabandust, eelkõige Eliise Mändmetsa ja Greete-Liis Krappi ees! B-vanuseklassi ja vanemate atleedi tiitlile võisteldakse juba enamatel spordialadel Kilingi-Nõmme mitmevõistluse raames koolispordi mitmevõistlusele järgneval päeval. Vaatamata sellele selgitati nendes vanuseklassides parimad ka koolispordi mitmevõistlusel. TB-vanuseklassi ülinapi võidu Brita Pärna ees napsas Lilit Aldoja. PB ülekaalukas võitja oli Karl-Martin Krapp. Kõik nimetatud õpivad KiNG-s. TA vanuseklassi võitja on Hannarin Melnits. PA parim selgus samuti viimasel võistlusalal – 1000 m jooksus, mille võiduga kindlustas Sander Kuningas oma esikohta Janno Talumaa ees veelgi. Naiste võitja on Maret Vilbaste ja meeste Andres Zerel. Võistluspäeval oli 312 võistlejat. Suur tänu kohtunikele, kuhu kuulusid valdavalt võistlejatest ülejäänud KiNG pere. Kiidusõnad kooli kokkadele unustamatult maitsva hernesupi eest. 

Laupäeval, 9. septembril toimus 15. Kilingi-Nõmme mitmevõistlus, mis on samuti Saarde ATLEET 2. osavõistlus. Lakkamatult ladisev vihm ei heidutanud võistlemast neid, kes tulid eelkõige Saarde ATLEET 2017 peaauhinna järele. Rändkarikas ja tossupaar SPORTLANDist jäi välja andmata vaid TA vanuseklassis. Ülejäänud 7 tossupaari leidsid omaniku. Esmakordselt 15 aastase ajalooga võistlusel graveeritakse nimi naisveteranide atleedi karikale – Marje Pukk (SK Vaablane). Meesveteranidest võitis sarnaselt triatlonil saavutatuga esikoha Indrek Reinbach (21 CC Triatloniklubi/Risti SK). Sarnaselt Indrekuga saavutas naiste mitmevõistluse võidu triatloni edukaim naine – Aire Veskimäe (Trismile). Saarde parimana oli Lii Zerel kolmas. Mehi oli vihmasel võistluspäeval kõige enam, kokku 10. Võitja, Enari Tõnström (KJS Sakala), kogus viie alavõiduga 4383 punkti. Vaatamata vihmasele ilmale, mahtus punktisumma kõigi aegade TOP 10-sse. Põnev oli meeste võistlust jälgida atleedi tiitlile, kus peaosatäitjad olid kohaliku päritoluga võistlejad – Sven Saarpere (Tih. Jaani Kool) ja Anno Tarvis (A2K Spordiklubi). Meeste karikale graveeritakse Anno Tarvise nimi. PA mitmevõistluse ja Saarde ATLEET 2017  rändkarika koos SPORTLAND kinkekaardiga võitis Jaan Endrik Kirsi (Audru). TB vanuseklassi mitmevõistluse ja Saarde ATLEET rändkarika uus omanik on Pärnu Mai koolis õppiv ja SK Saarde võistlusdressis võistlev Kelly Ehavee. PB vanuseklassi kõik auhinnad viis konkurentsitus võistluses Tallinnasse nooruke Tristan Tamm (Audentese SK).

Pühapäev, 10. septembril osalesid KiNG õpilased 10. Tõrva – Helme kergejõustikupäeval olümpialastega (Peeter Kirdi mälestusvõistlusel). Kavas oli 60 m jooks, pallivise ja kaugushüpe. Oma vanuses saavutasid II koha Liis-Marie Kaljur, Cristal-Eliisi Krapp ja Sander Statsenko, III koha Kristor Laius. Osalejate hulgas olid veel Iiris Kangur, Laura-Liis Kaljur, Rasmus Rist ja Aaron Prenits.

2. Kilingi-Nõmme koolispordi mitmevõistluse PILDID ja TULEMUSED

15. Kilingi-Nõmme mitmevõistluse PILDID ja TULEMUSED

Jaga sõbraga!
Kirjuta kommentaar:

*

Sinu email aadressi ei avaldata.

Logo_footer   
     © 2016 Saarde vald           Sisukord

Website by Altex