Triatloni võitja

19. Kilingi-Nõmme triatlonist võttis osa 129 spordisõpra. Võistlus kulges suuremate viperusteta. Duatloni poodiumile jõudsid mitmed Saarde valla lapsed. Individuaalse duatlonidistantsi lõpetajate vahel loositud Spicepall mängukomplekti võitis poiste U5 vanuseklassi parim – Erik Aasamets. Võistkondliku lasteduatloni võitis perekond Kaljur esindus (Maria, Robin ja Romet). 

Lühemal triatlonidistantsil võitis tüdrukute U16 vanuseklassis Emili Vaisma (SK Raudmees) ja noormeestest Gevert Aola (SK Pärnu Kalev).  Sama võistlusmaa harrastajate kiireim naine oli Lisli Pak (Risti SK) ja mees Leonid Bondarchuk (Tabasalu Triatloniklubi). Pikemal võistlusmaal võidutses U18 noormeestest Ivan Bondarchuk (Tabasalu triatloniklubist). Teise koha võitis Markus Kaljur (Harju OK). U18 neidusid sel aastal stardis ei olnudki. Naiste vanuseklassi parim oli Loona Pärnakivi (CFC Triatlonklubis). Timmo Jereti kiirus oli parim nii ujumises, rattasõidus kui jooksus. 25 sekundiga purunes tema enda nimel püsinud rajarekord (38:31,1). Võidumees ujus lisaks individuaalvõistlusele ka pärnakate võistkonna, Aigar Rajal Läheb Meie Vastu Raskeks, avavahetust. Ja Aigaril läkski raskeks! Võidukas võistkonnas pedaalis Kevin Lippe ja jooksis Franko Reinhold. Aigar Raja sõitis teise koha võitnud Pärnu Päästekomando võistkonnas jalgratast, avavahetust ujus Allan Jõgi ja ankrumees oli Kevin Harjakas. Kaotust võitjatele kogunes 4:22. Napi minutiga edestati aga Kilingi-Nõmme Päästekomando mehi (Priit Karon, Nils Grün, Kalle Koop). Kohalikud päästjad parandasid oma eelmise aasta võiduaega pea kolme minutiga. Lisaks meie päästjatele oli kohalikest rajal veel Saarde Volleyteam (Renno Reinhold, Tõnis Hendrik Tallo, Markos Maidle), kes saavutasid 5 koha. Kabuli Mix Kaljur (Markus, Maido ja Maria Kaljur) tulid seitsmendale ja Henry/Hse Olde (Henry Olde, Sirelii Loos, Evely Olde) üheksandale kohale. Ainsa naiskonnana saavutas üldises pingereas 6. koha Friends Kaljumäe (Kristi Sõber, Kristy Kaljumäe, Mirtel Kaljumäe). Individuaalselt parim meespäästja on viiendana lõpetanud Allan Jõgi ja naispäästja Kätlin Madis. Saarde parima mehe auhinna pälvis tulises finšiheitluses neljanda kohaga leppinud Ike Melnits ja ainsa Saarde naisena pikema triatloni läbinud Malle Ellam.

Loosiauhinna, majutuse Riverbed Inn peegelmajas, koos iglusauna, kanuumatka, Allikukivi veinimõisa veini ja Vardja talu toiduga võitis Lisli Pak (Risti SK). Triatloni õnnestumisele aitasid veel kaasa Kaitseliidu Pärnumaa maleva Kikepera malevkond, Linea Shop, Visu Spordipood, Saarde Vallavalitsus, Pärnumaa Spordiliit, Pärnumaa Omavalitsuste Liit, Saarde Kommunaal OÜ, COOP Kilingi-Nõmme.

Sündmust jäädvustas OÜ SkyEye : video koostamisel.

Tulemused

Pildid (Toivo Tallo)

Sündmuse korraldajad, Kilingi-Nõmme päästekomando ja SK Saarde, tänavad vabatahtlikke hea koostöö eest, toetajaid, kaasaelajaid ja osalejaid. 

Jaga sõbraga!
KategooriaTriatlon, Üldinfo
Sildid
Kirjuta kommentaar:

*

Sinu email aadressi ei avaldata.

Logo_footer   
     © 2016 Saarde vald           Sisukord

Website by Altex