Isadepäevast jõuludeni kestva Saarde Jõuluturniiri kavas on sel aastal 11 spordisündmust. Kui tali taeva ei jää, tuleb vast lisagi. Isadepäeva nädalavahetusega stardib järjekordne kiirusliku vastupidavuse tšempionaat. Kuuel järjestikusel nädalavahetusel saab oma võimeid testida sõudeergomeetri tõmmetes ja joonejooksus Kilingi-Nõmme spordihoones ning esmaspäeviti Tihemetsa huvi- ja spordikeskuses. Arvesse lähevad nelja parema etapi tulemused. Isadepäeval toimub Kilingi-Nõmme klubis 21. Isadepäeva maleturniir paarismängus. 21. novembril kogunetakse taas Tihemetsa huvi- ja spordikeskusesse Ennu lauamängude mitmevõistlusele. St., et 20 aastat kestnud Ennu lauatenniseturniiril mängitakse edaspidi veel malet, kabet ja koroonat. 

Detsembrisse jäävad sulgpall, võrkpalli pallilahingud, koroonavõistlused, ööpimeduses toimuv paarisdiscgolfi võistlus, noorte võimlejate omaloominguliste kavade esitus ja jõualade mitmevõistlus FITNESS5.

Jõuluturniiri võtab kokku 7. jaanuaril toimuv Võimlejate nääripäev. Jõuluturniiri osalejate vahel loositakse kaks spordikotti. Toimub kiirusliku vastupidavuse tšempionaadi autasustamine.

Jaga sõbraga!
Kirjuta kommentaar:

*

Sinu email aadressi ei avaldata.

Logo_footer   
     © 2016 Saarde vald           Sisukord

Website by Altex